Recenze klientů:

Datum
Vložil
Titulek

Skvělá lektorka jógy a masérka

Hanku jsem poprvé potkala před více než rokem ve studiu No Feet v Komárově jako lektorku power jógy. Od dětství jsem mívala problémy s páteří, skolióza a lordóza, do toho hyperaktivní klouby a vazy, při chůzi jsem dříve vypadala dost "nestandardně". Když jsem přišla na Hančinu první lekci jógy, nebyla jsem si jistá, že jsem správně, Hanka totiž není typická vyhublá jogínka, ale po lekci jsem se cítila skvěle a Hanka mi vyloženě sedla. Po lekci jsem se jí ptala na pár cviků a ona mi doporučila co se svým tělem dělat. Byla jsem sice trochu skeptická, je mi skoro 50 a MUDr. mě roky krmili verzí, že držení těla už nespravím, ale po druhé lekci jógy s Hankou jsem se rozhodla, že její doporučení zkusím. Sice to pro mě byla dřina i lekce power jógy byla náročná a ne vždy jsem zvládla cvičit celou hodinu, ale po půl roce nastalo výrazné zlepšení, takže i MUDr. valila oči jak je to možné. No a já už se při běžné chůzi nekroutím jako paragraf a cítím se skvěle. K Hance jsem začala jezdit i na masáže a jsem vždy spokojená. Občas za ní zajedu i na lekci jógy i když to mám z Komárova z ruky, je jedna z mála, která mě do jednotlivé pozice dokáže opravdu dobře navést.

Zpět na diskuzi

Vyhledávání

© Aura centrum zdraví Brno - 2008 Všechna práva vyhrazena.